Окръжна прокуратура-Пловдив предаде на съд 47-годишния  Николай Танчев, който на

...
Окръжна прокуратура-Пловдив предаде на съд 47-годишния  Николай Танчев, който на
Коментари Харесай

Предават на съд Николай, пребил жена си до смърт до стадиона в Сопот

Окръжна прокуратура-Пловдив съобщи на съд 47-годишния  Николай Танчев, който на 07 август 2022 година в  Сопот, преби 58-годишната си жена Марияна Кръстева. Деянието е осъществено с особена свирепост посредством нанасяне на голям брой мощни удари в региона на главата.
Прочетете още
Танчев и 58-годишната Марияна живеели на фамилни начала от 2020 година Те постоянно консумирали алкохол и сред тях възниквали кавги. В това положение обвиненият проявявал експанзия и няколко пъти нанасял побой на дамата.

На 6 август 2022 година към 22 ч. двойката гостували на собствен прочут в Сопот, където използвали алкохол. Към среднощ двамата тръгнали да се прибират към дома си. В резултат на използвания алкохол дамата се придвижвала мъчно, като това ядосало Николай. По пътя той почнал да я наскърбява, като й нанесъл удари с юмруци и ритници по главата и тялото. Жената получила тежки пострадвания и умряла покрай стадиона в Сопот.  На 7 август 2022 година, сутринта, мъж, който отивал на работа, я видял и подал сигнал на тел. 112.

Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.   

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР